Home

The Cupcake Point

Hartelijk welkom op onze website. Sinds enkele jaren maken wij cupcakes met bijzondere decoraties en in heerlijke smaken. De cupcakes zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met pure ingrediënten. We hebben al cupcakes gemaakt voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloft of bij een geboorte. We kunnen overal wel iets toepasselijks bij maken.

Met cupcakes zet je eens iets anders op tafel dan de gebruikelijke verjaardagsgebak of het standaard bruidstaart. Ga je trouwen of wil je op een bijzondere manier je vrijgezellenfeest of je verjaardag vieren, dan passen cupcakes daar perfect bij. Maar ook bij dat kleine momentje even voor jezelf hoort natuurlijk een cupcake. Probeer eens een Oreo creamcheese cupcake of een Redvelvet cupcake om even heerlijk bij weg te dromen.

Cupcakes zijn al een trend in een groot aantal landen, waaronder Engeland, Amerika en veel Aziatische landen. Ook in Nederland is het inmiddels een hype. Steeds meer cupcake-winkels verschijnen in het straatbeeld en thuisbakken is populairder dan ooit. Wij vinden het vooral heel erg leuk om heel bijzondere dingen te maken.

Ondertussen maken we dan ook meer dan alleen cupcakes. Denk bijvoorbeeld aan koekjes, cakepops, (mini)-taarten, regenboogtaarten en nog veel meer. We houden ervan om onze klanten te verrassen op iets bijzonders. Elke opdracht is uniek en bijzonder en daar willen we graag veel tijd en zorg aan besteden. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem dan eens vrijblijvend contact op via info@cupcakepoint.com of bekijk onze facebookpagina voor ons meest recente werk.

Copyright © 2015 The Cupcake Point